A fost șocată când a aflat că era să arunce la gunoi un diamant de 2,4 milioane de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O pensionară a fost șocată să afle că o piatră pe care a vrut să o arunge la gunoi este, de fapt, un diamant în valoare de 2,4 milioane de euro.

Femeia din Marea Britanie s-a răzgândit în ultima clipă și a dus piatra, împreună cu alte obiecte cumpărate de la târgurile de vechituri de-a lungul anilor, la un evaluator de la o casă de licitații. A aflat ulterior că era pe punctul de a arunca la gunoi un diamant de 34 de carate.

Pensionara de peste 70 de ani își făcuse curățenie generală în casa ei din Northumberland când a găsit piatra, dar era convinsă că este vorba de o replică din sticlă. A dus-o, totuși, la evaluat. Licitatorul Mark Lane a spus că femeia a avut un „șoc uriaș” când a aflat valoarea obiectului.

Lane a spus că proprietara pietrei nu își amintește de unde și când a cumpărat-o. „A mers frecvent la târguri de vechituri și a cumpătrat piatra într-o astfel de împrejurare, dar niciodată nu a crezut că este un diamant adevărat. Ea ne-a spus că aproape că a aruncat-o la coș, dar un vecin i-a sugerat să o ducă la evaluare”, a mai spus licitatorul.

Bijuteria, mare cât o monedă, va fi scoasă la licitație luna asta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.