8 sfaturi de la un parior de elită, pentru pasionați

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Majoritatea pariorilor din România comit cam același set de greșeli. Experiența acestora s-ar putea schimba rapid, însă pentru asta este nevoie de un pic de îndrumare. Totul începe prin a evita capcanele comune și a face alegeri inteligente. Așadar, dacă vrei să-ți îmbunătățești stilul de joc la pariuri sportive, nu ai decât să urmezi sfaturile pregătite mai jos.

1. Nu paria haotic

Dacă nu știi niciodată valoarea următorului pariu, înseamnă că experiența ta va avea de suferit. Stabilește-ți un buget lunar pe care să-l poți juca fără nici un fel de griji și limitează-te la suma aleasă. Te poți ajuta de o strategie bună de mize, pentru a nu fi nevoit să depășești bugetul. Fie că joci o miză fixă, fie că joci unități (1-10), important este să-ți dai ocazia de a fi disciplinat, pentru a nu te lăsa influențat de emoțiile de moment.

2. Joacă cât mai puțin selecții pe bilet

Știai că valoarea cotei totale scade cu fiecare selecție suplimentară pe care o adaugi pe bilet? Asta se datorează faptului că, marja de câștig a casei, reținută din fiecare cotă din ofertă, crește atunci când joci pariuri multiple. Acesta este și motivul pentru care profesioniștii joacă doar pariuri individuale.

3. Alege cota cea mai mare

Dacă joci la pariuri online, mai mult ca sigur ai deja cont la câteva agenții. Ei bine, între cotele oferite de aceștia, există diferențe relativ mici, însă pe termen mediu și lung, acele câteva procente se pot transforma într-o sumă consistentă. Prin urmare, alege să joci fiecare pariu la casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă pentru selecția respectivă.

4. Profită de ofertele operatorilor

Ofertele lansat de operatorii de pariuri online din România sunt extrem de atractive. Totuși, înainte de a revendica un bonus fără depunere pariuri sau orice altă ofertă, asigură-te că citește termenii și condițiile ofertei, pentru a nu avea surprize. În cazul în care observi că un astfel de pachet te va determina să-ți schimbi în mod drastic strategia, spune pas și caută o altă ofertă.

5. Nu copia pronosticuri

Nu e nimic rău în a răsfoi site-urile tipsterilor pentru un plus de inspirație, însă asta nu înseamnă că trebuie să te lași pe mâna lor. Gândește-te, sunt banii tăi și distracția ta, așa că nu te baza pe nimeni altcineva, ci numai pe capacitățile tale. Ia-ți un pic de timp și analizează meciurile măcar cu o zi în avans, iar astfel vei putea prinde și cote mai mari decât în ziua meciului.

6. Atenție la pariurile live

La pariuri live, totul decurge foarte repede, iar emoțiile sunt cele care domină de cele mai multe ori acțiunile pariorilor. Dacă vrei să joci pariuri live, asigură-te că ai o strategie și că nu pariezi haotic. Fă-ți o schema înainte de meci și apoi, acționează în consecință.

7. Nu face „Cash Out” foarte des

Atunci când folosești această funcție, joci un pariu contrar celui inițial. Asta înseamnă că pierzi din nou marja casei, iar pe termen lung, primești o valoarea mai mică pentru pronosticurile câștigătoare alese. Cu alte cuvinte, nu face Cash Out la fiecare bilet, ci numai atunci când ai motive serioase să te îndoiești de deznodământul unei partide.

8. Ia o pauză din când în când

Foarte mulți pariori care devin frustrați din cauza unor pierderi ghinioniste încep să joace pariuri cu mize mărite, în dorința de a recupera cât mai rapid pierderile. Această abordare duce întotdeauna către faliment, mai devreme sau mai târziu. Soluția este să iei o mică pauză când se întâmplă asta și să nu te mai gândești deloc la acest subiect.

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.