6 strategii pe care să le implementezi ușor la cazino

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În momentul când pariezi fără să ai vreo strategie în minte sau fără să foloseșți strategiile obișnuite, faci exact ceea ce vor cazinourile să faci: să te bazezi pur și simplu pe noroc fără să știi ceea ce faci. Nu trebuie să petreci ore în șir să înveți cele mai bune strategii. Deși majoritatea strategiilor de pariere necesită multă muncă, există și câteva pe care le poți învăța repede și ușor. Aceste strategii pot fi utilizate și la cazinourile online, cum este Magic Jackpot de exemplu. Toate strategiile din acest articol pot să fie învățate în doar trei minute și îți pot spori cu mult șansele de câștig la cazino.

1. Craps în 3 minute

Craps nu pare ușor în momentul când îi vezi pe jucători în acțiune. Vei vedea mese la care se joacă Craps cu jucători care se distrează de parcă ar da o petrecere. Când vezi toate opțiunile de pariere la o astfel de masă, vei putea crede că există o strategie foarte grea și complicată pe care o aplică jucătorii. Strategia la Craps este, însă, foarte ușoară și necesită doar 2 pași și 2 pariuri. Aceste strategii pot fi utilizate și dacă nu cunoști jocul de Craps, însă recomandat este să știi dinainte cum funcționează acesta.

Spune-i dealerului că vrei să plasezi un pariu când vine rândul tău și explică-i faptul că nu ai mai jucat niciodată, el va fi dispus să te ajute și să îți explice. Află care este pariul minim de la masă și plasează un pariu de acest gen. Dacă deja există un pariu mai mare decât minimul, spune-i dealerului că vrei să plasezi un pariu de tip multiplicator de șanse. Plasează suma maximă posibilă dacă banii îți permit acest lucru. În caz contrar, plasează o suma mai mică. Din acest punct, dealerul se ocupă de tot.

2. Baccarat în 3 minute

Baccarat este cea mai simplă strategie pe care o poți folosi la un joc în cazino. Strategia presupune să plasezi exact același pariu de fiecare dată pe fiecare mâna. Recomandarea este să plasezi de fiecare dată pariul minim pentru a putea continua pe parcursul întregului joc în același ritm. Această strategie îți oferă cea mai mare sumă returnată către jucător la final. Jocul de Baccarat are și un comision de 5%, însă de acesta se va ocupa dealerul. Acest comision nu schimbă cu nimic faptul că aceasta este cea mai bună strategie pe care o poți folosi. Această strategie poate fi numită mai degrabă Baccarat în 3 secunde, întrucât nu va fi nevoie să gândeșți prea mult în fiecare rundă.

3. Ruleta în 3 minute

Cea mai bună strategie pe care o poți folosi la Ruletă depinde atât de faptul de a învăța regulile de la masă, cât și de a învăța pariurile corecte. O regulă specială la Ruletă se numește “in prison” sau “în închisoare” pe românește. Practic, pe un astfel de pariu, în loc să pierzi imediat pariul după învârtirea Ruletei, pariul tău va fi plasat la închisoare și o să fie rezolvat în runda următoare. Astfel, dacă la următoarea rotire câștigi, vei câștiga înapoi și banii din închisoare. În caz contrar, îi vei pierde și pe aceștia. Cea mai bună strategie la un joc de Ruletă în închisoare este să plasezi pariul care te plătește exact 1 la 1.

4. Pariuri sportive în 3 minute

În ceea ce privește pariurile sportive, există foarte multe strategii de lungă durata ce îi oferă jucătorului câștiguri pe termen lung. Cele mai bune strategii pentru pariurile sportive se învață destul de greu și într-un timp mult mai îndelungat. Totuși, îți pot oferi o strategie destul de simplă și sigură care va funcționa chiar și la pariurile sportive.

Uită-te după liniile despărțitoare la jocurile din ziua respectivă pe tabelă. Găsește o echipa care joacă acasă și care câștigă puncte. Poți să îți dai seama de echipa care câștigă puncte deoarece are semnul “+” înaintea numărului de puncte. Cele care pierd puncte au un “-“ în față. Plasează un pariu mic pe echipa care joacă acasă și care câștigă puncte. Vei câștiga acest pariu în 50% din cazuri pe termen lung și vei putea ajunge la un egal când pariezi pe echipele sportive.

5. Blackjack în 3 minute

Această strategie este singura la care vei avea nevoie de o unealtă în plus, dar aceasta este ușor de găsit și gratis sau la un cost mic. Această unealtă de care vei avea nevoie se numește Diagrama de Strategie BlackJack (BlackJack strategy chart). O astfel de strategie nu te va ajuta să învingi dealerul sau jocul, dar îți va mări șansele. Practic, cu această diagramă vei putea să scazi șansele de câștig ale celorlalți jucători, deoarece diagrama îți spune exact cum să joci fiecare mâna pentru a avea cel mai mare potențial de câștig.

6. Sloturi în 3 minute

La Sloturi nu poți să scazi șansele de câștig ale jocului, dar există o regulă simplă de 3 minute pe care o poți aplica. Cu această strategie vei riscă cât de puțini bani posibil în timp ce vei avea o șansă mare de câștig la jackpot. Indiferent că joci online sau într-un cazino fizic, caută jocurile de Slots care oferă un jackpot mare, precum cel de 100.000$ și la care poți intra cu sume mici. Poți verifica mai multe astfel de aparate de Slots până îl vei găsi pe cel care te lasă să joci și cu doar 50 de cenți sau un dolar. Stabilește un buget pe care să îl foloseșți până vei rămâne fără bani sau vei nimeri jackpot-ul.

Concluzie

Toate aceste 6 strategii pe care să le implementezi la cazino îți oferă șansa de a-ți mări posibilitatea de câștig. BlackJack, Baccarat și Craps sunt cele mai bune opțiuni. Cu aceste strategii vei putea avea o șansă de câștig de până la 98% și te poți aștepta la un câștig similar și la pariurile sportive. Sloturile nu îți oferă cea mai mare șansă de câștig, însă îți oferă cea mai mare șansă la o sumă foarte mare.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.