5 secrete ale pariorilor profesioniști pe care le poate aplica oricine

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Profesia de parior profesionist este una dintre cele mai râvnite. Cine nu ar vrea să câștige bani muncind doar de acasă, sau din orice loc s-ar afla, fără un program anume, fără un șef care să îl calce pe nervi?

Ei bine, există cunoscători de sport care și-au împlinit acest vis. În interviurile pe care le-au acordat, ei au distrus mitul unui venit facil, dezvăluind că în spatele traiului din pariuri sportive stă o muncă titanică. A munci din greu este obligatoriu, dar nu suficient pentru a fi profesionist. Există și alte condiții. Unele sunt inaccesibile majorității pariorilor, precum păstrarea sângelui rece indiferent se situație, dar altele pot fi aplicate de oricine.

Din a doua categorie, enumerăm următoarele 5 „secrete”:

Au conturi la mai multe case de pariuri online

Jucătorii profesioniști pariază mereu pe cele mai bune cote de pe piață. Pentru a avea această posibilitate, ei dețin conturi la mai multe case de pariuri online care sunt recunoscute că stau bine la acest capitol. Cotele nu reprezintă singura rațiune pentru care un profesionist este înregistrat pe mai multe platforme. Fiecare operator excelează pe o anumită piață, cum ar fi rezultat final, goluri, cartonașe, cornere ș.a.m.d.

Sunt specializați pe câteva competiții

Una dintre regulile de bază respectate cu strictețe de profesioniști este cea referitoare la meciurile pe care sunt riscați bani. Un parior de profesie se rezumă la evenimentele din maxim trei competiții, dar știe absolut tot ce se poate ști despre echipele implicate. Urmărește fiecare evoluție a acestora și are surse de informații de încredere. Ei monitorizează site-urile „la liber”, dar au și abonamente la surse care oferă content exclusiv. Sursele premium sunt accesibile oricărui parior care este dispus să plătească pentru informație.

Joacă doar un meci pe bilet

Pariorii care trăiesc din această activitate au un mai mare control asupra activității lor plasând bilete cu o singură selecție. Avantajul casei poate fi minim în cazul biletelor single, mai ales dacă ele sunt plasate la o agenție online care oferă cote mari. Această practică este opusul la ce obișnuiesc să facă „pariorii de colțul străzii”, care ies din agenție cu tichete kilometrice, vrăjiți de câștigul potențial mare obținut cu o miză mică. Asemenea tichete ies unul la o sută, cu puțin noroc.

Calculează singuri cota corectă

Profesioniștii nu iau de bune cotele oferite de agenții, care sunt calculate de cele mai multe ori în funcție de criterii comerciale. Pentru a vedea ce cotă ar reflecta întocmai probabilitatea de câștig, pariorii de succes cuantifică toate elementele analizei meciului și le introduc într-un algoritm pe care îl perfecționează continuu. Marea provocare pentru un amator care recurge la un astfel de algoritm este acordarea ponderii potrivite pentru fiecare factor.

Plasează doar pariuri de valoare

Aflarea cotei „corecte” este cât se poate de importantă, întrucât, prin compararea ei cu cea oferită de agenție, sunt depistate pariurile de valoare. Pariul are valoare atunci când cota calculată de parior este mai mică decât cea de pe site. Profesioniștii sunt mereu pregătiți și plasează biletul imediat cum un meci primește cote, înainte ca valorile să scadă.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.