5 idei utile de cadouri pentru bebe, perfecte pentru toamnă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: budgeting is a challenge

Copilașii care vin în viața noastră, fie că sunt ai unor membri din familie sau a unor prieteni dragi, sunt cu siguranță o bucurie ce merită sărbătorită. Totuși, atunci când ai de vizitat un nou-născut iar tu încă nu ești părinte, s-ar putea să nu știi ce anume ar fi cel mai potrivit pentru el sau ea. Dar lucrurile pot sta la fel și atunci când ești părinte, și ai trecut de mult de această perioadă, în care puiul tău a fost mic. 

Se spune că atunci când mergi pentru prima dată la bebe este bine să îi duci un cadou atât lui cât și mamei. În trecut, la prima vizită la bebe să dădeau bani, însă acum ai atât de multe variante frumoase din care poți alege.

Și pentru că fiecare sezon vine cu frumusețea și provocările sale, iată câteva idei care îi vor fi utile lui bebe și părinților lui, în această toamnă.

Accesorii pentru pat

Ce poate fi mai perfect de oferit la început de sezon rece decât câteva accesorii de pat, care îi vor ține de cald celui mic sau îl vor face să se simtă mai fericit. Te poți orienta atât către păturici pufoase, pernuțe colorate dar și către jucării ce pot prinse deasupra patului.

Hainuțe pufoase

Bebe are nevoie de plimbări chiar și în sezonul rece. Iar acest lucru implică haine ceva mai multe și ai groase. A cumpăra o haină pentru un nou-născut nu este o mare filosofie, în special cât este mic.

Poți alege salopete bebelusi ce se vor potrivi atât pentru momentele din interior cât și pentru exterior, dar și haine mai groase.

Căciuliță și mănuși

În sezonul rece, noul născut are nevoie de o grijă specială, mai ales atunci când iese la plimbarea zilnică. Așadar o căciuliță, mănuși sau chiar botoșei mai groși, îi vor oferi acea căldură de care are nevoie pentru a adormi mai bine.

Există o multitudine de variante din care poți alege. Orientează-te către imprimeuri de toamnă.

Prosoape sau accesorii pentru baie

Băița bebelușului este un moment ce poate fi destul de copleșitor pentru părinte. Dar lucrurile pot fi mult mai simple atunci când părintele are tot ceea ce este nevoie pentru confortul bebelușului la îndemână.

Așadar, îi poți dărui prosoape de baie moi și pufoase, care să îi țină de cald dar și anumite accesori perfecte pentru o baie cât mai confortabilă, dacă dispui de un buget mai mare, precum o cădiță sau suport de baie.

Accesorii pentru cărucior

Toamna, vremea poate fi destul de capricioasă, iar bebe nu va sta doar în casă. Câteva accesorii pentru cărucior precum păturici, pernițe sau huse de ploaie îi pot face plimbările mult mai plăcute și mai confortabile.

În cazul în care vrei să cumperi anumite protecții pentru ploaie, ideal ar fi să te consulți înainte cu părinții, pentru ca acestea să fie potrivite modelului de cărucior pe care îl dețin.

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.