3 joburi în plină dezvoltare, ideale pentru femei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Femeile din ziua de astăzi își doresc să fie din ce în ce mai independente financiar. Poți spune că au apus vremurile în care se căsătoreau de tinere pentru a avea stabilitatea oferită de câștigurile soțului. Doamnele și domnișoarele muncesc din greu pentru o viață prosperă în care să se ghideze după propriile lor reguli. Dar, pentru ca acest lucru să fie posibil, au nevoie de un job bine plătit într-un domeniu în plină dezvoltare.

3 sugestii care îți vor fi de ajutor

1. Makeup artist

Cu o minimă investiție într-un curs acreditat, acest job îți va aduce mulți bani pe viitor. Ai nevoie de o prezență bună în social media și câteva recomandări de la clientele mulțumite. Doamnele și domnișoarele vor fi mereu invitate la diverse evenimente la care vor vrea să arate impecabil, așa că de ce să nu apeleze la serviciile tale?  Meseria de makeup artist este una potrivită pentru doamne și domnișoare deoarece presupune multă interacțiune cu oamenii și în fiecare machiaj realizat trebuie să aibă răbdare, pricepere și un strop de creativitate.

2. Model de videochat

În ciuda tuturor prejudecăților cu care se confruntă, meseria de model de videochat este una dintre cele mai bine plătite și o poți practica fără să ai experiență sau studii superioare. Acest domeniu este în plină expansiune în România. Fetele care își doresc să se simtă sexy și libere la locul de muncă îmbrățișează o carieră în domeniul videochat-ului. Cine nu și-ar dori un job la care tot ce ai de făcut este să apari arătând impecabil în fața camerei și să porți o conversație antrenantă în limba engleză pe diverse subiecte? Când vine vorba despre angajări la studio videochat, multe femei aleg RichGirls-Studio.ro, iar dacă te vei angaja aici vei fi întâmpinată de o echipă de traineri care să te învețe arta seducției dar și de o echipă de stiliști care să te facă să te simți ca o vedetă în fiecare zi. În plus, pe lângă salariu, vei primi bonusuri substanțiale care să te motiveze. Atunci când îți dorești să te dezvolți atât pe plan personal cât și financiar trebuie să faci anumite alegeri în viață care de multe ori nu sunt ușoare. Schimbarea locului de muncă este una dintre ele. Dacă și tu ești o tânără la început de drum sau dacă dorești pur și simplu să ai un job bine plătit într-un mediu relaxant și sigur, acesta este locul de muncă pe care îl cauți!

3. Manager resurse umane

O femeie este înzestrată din naștere cu bune abilități de comunicare, știe să asculte activ, este organizată și un bun negociator. Dar acest post implică și o latură psihologică. Mai exact, cunoașterea caracterelor candidaților care se prezintă la interviu. În domeniul resurselor umane poți găsi acel job bine plătit la care visai și poți câștiga aprecierea oricărui manager de companie. Trebuie să te asiguri că fiecare angajat este la locul potrivit în firmă și vei avea o satisfacție atunci când îi vei ajuta pe colegii tăi din alte departamente să-și atingă potențialul maxim.

Așadar, poți fi independentă financiar chiar dacă alegi să profesezi într-un domeniu dedicat aproape în totalitate doamnelor și domnișoarelor, contrar părerii multor persoane care spun că poți obține suficienți bani doar din sfera IT, medicală sau juridică. Aceste joburi sunt de viitor și îți vor oferi siguranța de care ai nevoie!

Sursa Foto: unsplash.com

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.