A apărut Actualitatea literară nr. 105

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

A apărut nr. 105 al revistei Actualitatea literară, editată de AL Lugojpress SRL, cu sprijinul Consiliului Local Lugoj și al SIP Timiș.

În cele 24 de pagini ale acestui număr, semnează: Nicolae Silade, Remus V. Giorgioni,  Cornel Ungureanu, Radu Ciobanu, Adrian Dinu Rachieru, Ovidiu Pecican, Romeo Aurelian Ilie, Magda Ursache, Simion Dănilă, Nicolae Havriliu, Cristian Ghinea, Daniel Marian, Virgil Diaconu, Monica Grosu, George Motroc, Paraschiva Buciumanu, Miruna Mureșanu, Ion Diaconu, Monica Rohan, Hanna Bota, Dumitru Mălin, Nina Voiculescu, Anca Șerban, Irina Lazăr și Nina Ceranu.

La rubrica „traduceri”, Passionaria Stoicescu și Alin Ivanov o prezintă cititor români pe Zhang Ye (China), Nicoleta Crăete traduce din poetul bulgar Petar Tchouhov, iar Costel Drejoi îl prezintă pe Fernando Maroja Silveira (Brazilia).

Numărul este ilustrat cu lucrări realizate în Tabăra de Creație „Danubius Art”, de la Svinița, dar și din Expoziția „Sertare” a Suzanei Fântânariu.

Editorialul revistei, ca întotdeauna, este semnat de directorul Nicolae Silade, se intitulează „Despre Premiul Nobel, devenire și desăvârșire”.

Revista se poate procura direct de la redacție, dar se găseşte și la chioşcurile de ziare și librăriile din Lugoj, Timişoara, Reșița, Librăria Cartea Românească din Iași, la chioșcul din Piața Romană și la sediul USR Bucureşti.

Actualitatea literară poate fi citită şi online, la adresa: actualitatealiterara.ro, iar colaboratorii pot trimite materiale pe adresa actualitatealiterara@yahoo.com.

Descarcă revista în format pdf de AICI !

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.