10 elevi de la „Vlaicu” au plecat în Slovacia

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Luni, 6 noiembrie 2017, zece elevi de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, însoțiți de două cadre didactice, au plecat în Sološnica, Slovacia, unde vor participa, în perioada 7-17 noiembrie 2017, la un schimb transfrontalier pentru tinerii antreprenori din cadrul unui proiect Erasmus.

Desfășurat sub titulatura „Începe-ți cariera!”, proiectul vine în sprijinul elevilor de la Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu” din Lugoj, încurajându-i să învețe pentru a deveni antreprenori și pentru putea pune bazele unei afaceri. În proiect sunt implicați 40 tineri din Slovacia, Ungaria, România, Lituania și Estonia.

Timp de zece zile, ei vor participa la mai multe activități ce se vor derula în cadrul proiectului Erasmus, vor deprinde aptitudini de antreprenoriat și își vor forma simțul practic pentru afaceri. Pe lângă aceste aspecte, tinerii lugojeni vor avea parte și de un schimb de experiență și vor cunoaște tineri de aceeași vârstă cu ei.

Programul se va încheia cu întocmirea de către fiecare participant a unui proiect antreprenorial, scopul programului fiind acela de a dezvolta capacitatea de comunicare, de a înțelege și de a accepta valorile culturale ale altor tineri din țări diferite.

Alex BARANYAI

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.