Premiile Bibliotecii Municipale Lugoj, ediţia 2018

Share Button

Biblioteca Municipală Lugoj a organizat și în acest an, la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu”, Festivitatea de înmânare a Premiilor anuale ale Bibliotecii Municipale Lugoj, ediţia a XIII-a – Premiul „Cel mai bun colaborator” şi Premiul „Cititorul Anului”, pe anul 2018 – al Centenarului Marii Uniri şi al Aniversării a 50 de ani de lectură publică în Lugoj – 1968-2018.

Premiul „Cel mai bun colaborator” a fost acordat doamnei prof. Claudia Creţiu și domnilor prof. dr. Constantin-Tufan Stan și prof. drd. Călin Popeţ, de la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu”.

Premiul „Cititorul Anului” la Secția pentru Copii și Tineret a fost acordat elevelor Ioana Alexandra Franţ (clasa a IV-a) și Ana Ilinca Pfeiffer (clasa a VII-a), de la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” din Lugoj, și elevului Claudio Rouă (clasa a IV-a), de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Lugoj.

Pentru momentul muzical al evenimentului și-au dat concursul: elevul Andrei Berlo (clasa a VI-a, vioară – coordonator: prof. Valentina Vasiliu), eleva Patricia Roșca (clasa a V-a, pian, coordonator: prof. Carmen Schoner), elevul Eusebiu Florea (clasa a VIII-a, pian, coordonator: prof. Andreea Florea), de la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” din Lugoj.

Din partea Bibliotecii Municipale Lugoj au participat: directoarea Henrieta Szabo și bibliotecarele Georgeta Leho și Adriana Weimer.

AL PRESS

721

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.