Lugojeanul Massy a lucrat la un proiect pentru cea mai mare casă de discuri din lume [Video]

Share Button

Lugojeanul Cătălin Cristea a creat coperta piesei „Shadow” a lui Triplo Max, piesă ce se laudă cu numărul 1 în 4 țări – Rusia, Belarus, Polonia și Turcia, cu succes pe radiourile din toată lumea, cu 18 milioane de vizualizări pe YouTube dar și cu locul 48 global pe aplicația Shazam.

Massy, cunoscutul graphic designer lugojean, a creat grafică pentru „Shadow”, piesă ce a explodat în peste 20 de țări din Europa, unde este difuzată pe radio.

Triplo Max este primul proiect deep trap care are parte de un succes uriaș odată cu lansarea primei piese. Cu toate că producătorul care se află în spatele numelui de scenă Triplo Max are o experiență de 14 ani în domeniul muzical, el își dorește să rămână anonim.

„Shadow” a fost lansat cu videoclip pe canalul de YouTube Spinnin’ Records (25.000.000 de milioane de abonați), una dintre cele mai mari case de discuri din lume, dar și pe Scorpio Music (Franța), Netd müzik (Turcia – 14.000.000 milioane de abonați).

Lugojeanul nu este la prima colaborare internațională, Massy a mai lucrat și la alte proiecte de-a lungul timpului.

„Mă bucur mult că single-ul „Shadow” a prins atât de bine în toată lumea, între mine și Triplo Max este o prietenie de mulți ani, era doar o chestiune de timp până să colaborăm. Una peste alta, sunt foarte încântat de această colaborare și rămâneți aproape de Instagramul meu @massyofficial pentru că pregătesc foarte multe surprize!”,

a declarat Massy pentru Actualitatea.

Nicolae SILADE

1580

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.