Concursul „Monarhia în România”

Share Button

Joi, 10 mai 2018, pentru a marca Ziua Regalității în România și obținerea independenței de stat, la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj, s-a desfășurat a doua ediție a concursului „Monarhia în România”, organizat de profesorii de istorie de la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj, Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” Lugoj, Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj, Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj și Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj: Mihai Voichescu, Marcela Balint, Medina Săvulescu, Samir Nemeznic și Horațiu Suciu.

Concursul s-a desfășurat online, cu ajutorul aplicației Kahoot, aplicație implementată în urma participării la cursuri Erasmus+ de către profesorii Colegiului Național „Iulia Hasdeu” Lugoj.

Echipele participante au fost mixte, fiind formate prin tragere la sorți din elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la toate școlile participante.

Premiul I a fost obținut din echipa roz formată  din elevii: Wachsman Grega Andreea (Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj), Dumitrescu Dariana (Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj) și Șter Philipp (Școala Gimnazială nr. 6 Lugoj). Elevii participanți au fost premiați cu diplome și cărți.

AL PRESS

625

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.