Concursul internațional de scurtmetraje ”Green-Go”

Share Button

Prezintă scurtmetrajul tău, acum!

CEEweb for Biodiversity te invită să răspândești „mesajele verzi” peste tot în lume, prin aplicarea la concursul de scurtmetraje ”Green-Go”, pe pagina web http://greengofest.eu/ până la 31 octombrie 2016.

Trimite-ne filmul tău, captivant, încadrat într-una din următoarele categorii:

  1. Mic este frumos (agricultura tradițională);
  2. De-a roata (economia circulară);
  3. Comportă-te natural (natura europeană).

Concursul se află în al 6-lea an. În anii anteriori, s-au primit sute de scurtmetraje care acoperă diverse subiecte verzi, din mai mult de 40 de țări. ”Green-Go” vizează milioane de oameni prin mobilizarea lor spre a împărtăși povești, oferind o platformă pentru vocile lor. Organizatorii concursului așteaptă filme care să sensibilizeze opinia publică cu privire la probleme specifice, sau chiar să ofere soluții pentru acestea.

Există premii pentru fiecare categorie de câștigători: câte un voucher cadou în valoare de 700 EUR pentru fiecare categorie (va putea fi cheltuit într-un magazin online renumit) și un premiu de – voucher cadou în valoare de 400 EUR (va putea fi cheltuit într-un magazin online renumit).

Câștigătorii fiecărei categorii vor fi selectați de către un juriu, pe criterii de creativitate și originalitate, puterea mesajului social, de mediu și de conservare, impactul potențial asupra cetățenilor și factorilor de decizie și profesionalism.

Câștigătorul premiului de audiență va fi selectat pe baza numărului de voturi online colectate (filmele vor fi prezentate pe site-ul Green-Go).

Poți citi apelul concursului în limba română pe link-ul următor:

http://greengofest.eu/wp-content/uploads/green_go_call_ro_2016_v1.pdf

CEEweb for Biodiversity este o rețea formată din cincizeci de organizații neguvernamentale de mediu din Europa Centrală și de Est, activă de mai mult de 20 de ani. Misiunea sa este conservarea biodiversității prin promovarea dezvoltării durabile.

green-go

AL PRESS

549

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.